Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5398

Lagt til: 12 jul 11, 13:37
Endret: 12 jul 11, 13:39
Endret av: Rey

Spennende. Er nok bare på trening hos klubben nå med tanke på overgang etter sesongen når Raio er borte, men liker måten vi jobber på med tanke på forsterkinger. Hadde kanskje håpet på litt mer rutine inn i laget nå, men liker at vi tenker ungt og billig(?)

Klippet litt fra VGD hvor en brannsupporter kom med følgende beskrivelse

 

Opprinnelig postet av krakra_2


Stort stoppertalent. Veldig bra fysikk for alderen, bra fart og god pasningsfot. Kan bekle både back og midtbane, men er best som stopper. Svakhetene ligger nok, naturlig nok, i det rent taktiske. Ikke helt stødig i plasseringsspiillet og er litt usikker i valgene sine til tider. Må bli mer bestemt på seniornivå, men det kommer nok med alderen.

Har vært ganske skadeplaget, noe som nok var grunnen til at han ikke spilte noe særlig for Løv-Ham i fjor. I år har han vært relativt skadefri og etablert seg i forsvaret til Løvene, som er ganske bra. Det er først og fremst offensivt de sliter.

Veldig skuffende hvis han forsvinner fra Bergen. Som sagt et stort og anvendelig talent. Født i 93, ble kåret til banens beste i en kamp for 92-landslaget i fjor, som midtbanespiller. Har allerede et godt navn internasjonalt og vært på prøvespill i flere større klubber.

EDIT: Når det gjelder lignende spillertyper er det vanskelig å si. Men Tore Reginiussen kanskje?

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340