Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 05 jul 11, 08:28

Hva er egentlig poenget med å diskutere Rambergs innsats spesielt? Han utmerket seg hverken negativt eller positivt. Personlig synes jeg faktisk ikke det var en eneste mann på laget som utmerket seg negativt. Hele laget virket seigt, og med få unntak skortet det rett og slett på kollektivt tempo.

Vi skal ikke glemme at vi spilte mot et lag som er meget solid defensivt. Etter gårsdagens kamp står Tromsø med nøyaktig étt baklengsmål i snitt per kamp. Det er best av samtlige i Tippeligaen. Dersom man fulgte med på hele kampen i går (og ikke bare satt og ventet på at Ramberg skulle komme inn, for så å sitte og syte over ham den halvtimen han spilte)  kunne man lett skjønne hvorfor. Strukturen de har defensivt er god, og de har kanskje ligaens beste defensive midtbanespiller for tiden (Kara). Han gjorde det vanskelig for Tarik og Celso å få til noe når de fikk ballen feilvendt.  De gangene vi kom til sjanser var det stort sett når vi fikk spilt fri en av vingene - utenfor Karas rekkevidde. Mister Tromsø ham kommer de til å falle som en stein på tabellen.

Det er i grunnen bare to ting som irriterer meg, og det er at laget sviktet kollektivt i situasjonen hvor Tromsø tok ledelsen, samt at vi alt for ofte trenger et tosifret antall sjanser for å score mål. Kampen sett under ett skapte vi like mange sjanser som TIL, om ikke flere.

Denne kampen var en mye bedre prestasjon enn tapene mot Start og Odd. Holder vi dette nivået i resten av sesongen, kommer ikke mange lag til å ta poeng i Fredrikstad.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f