Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 05 jul 11, 00:17

Opprinnelig postet av Plankekæll

Vi fortsetter litt til for de spesielt interesserte.

Etter 63 minutter blir Mads Hansen holdt igjen i feltet, og hele Fredrikstad roper på straffe. Umulig å konkludere med noe som helst etter å ha sett tv-bildene.

Etter 68 minutter blir Hansen spilt nydelig igjennom av Borges, men avslutter svakt rett på keeper. Herlig løp, herlig pasning.

Etter 71 minutter roper hele stadion på straffe da Horn banker ballen opp i hånda på Ciss fra 1 meters hold. Hånda søker ikke ballen, og hånda er heller ikke i noen unaturlig stilling. Dette er IKKE straffe.

Etter 73 minutter er Thomassen heldig som slipper unna gult kort etter å ha hindret vesle Mo som var på vei fremover. Dette er forøvrig andre gang Thomassen burde hatt gult i kampen. I første omgang på fellingen av Magnus Andersen rett utenfor FFKs 16-meter. Og med gult kort i dag skulle Thomassen stått over mot Brann.

Etter 92 minutter får TIL et straffespark. Soleklart dessverre. Men var ikke dette en klar målsjanse som Martinsen hindret? Skulle han ikke hatt et kort med en ganske varm farge på? Jeg bare spør.


Vi taper vel helt fortjent. Det er vel ganske likt i sjansestatistikken. 3-3 eller noe sånt? TIL er effektive, vi er så absolutt ikke effektive (som vanlig).

Hvor blir det av skuddene fra distanse? Har hele laget skuddvegring? Vi har jo gode skyttere i både Tarik, Celso og ikke minst unge herr Ruud Tveter. Etzaz Hussain har jo også en god skuddfot. Dette skuffer meg stort. Man kan ikke tråkle seg helt inn i mål hver bidige gang, det går bare ikke.

Tromsø er nok det beste laget vi har møtt på Fredrikstad Stadion så langt i år. Et tvers igjennom solid lag, selv uten 4 av sine beste spillere (inkl. Høgli og Reginiussen som ikke er i klubben lenger). Kara og Drage meget gode, de andre var også gode. Vi taper for et godt lag, men vi er jaggu et godt lag vi også hvis vi bare avslutter angrepene våre oftere med skudd! Skyt for helvete!!

Min helt personlige børs:

Staw 5 - Gamboa 5, Horn 5, Martinsen 5, Thomassen 5 - Askar 5, Hussain 6, Jabbie 4 (Ramberg 5), Ruud Tveter 5 - Elyounoussi 4, Borges 5. 

Det er ikke akr etter hver kamp du og jeg er enige.Hehe. Men dette her er jeg helt enig med det du skriverSmile plus at par ganger som gutta kunne ha satt fart oppover når tromsø ligger høyt på vår bane andel så tar hel midtbanen våres å jogger rolig oppover.Når de jogger rolig så lar de Tromsø komme seg fint hjem i forsvar igjen! Er du enig i detta?

---------------------------

You'll Never Walk Alone
Jeg har lese og skrive vansker.Derfor vil det være endel skrive feil på ting jeg skriver.Sorry


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f