Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 29 jun 11, 11:21

Opprinnelig postet av Per Egil

FKH uten Djurdjic og Bamberg

Vi (Haugesunds Avis) tror Haugesund stiller følgende lag i kveld (4-4-2): Per Morten Kristiansen - Ole Kristian Kråkmo, Vegard Skjerve, Tom Erik Nordberg, Chris Pozniak - Jacob Sørensen, Umaru Bangura, Ugonna Anyora, Tor Arne Andreassen - Thomas Sørum, Alexander Søderlund.

Benken: Øvernes, Ulland Andersen, Haraldseid, Deilkås, Eike og Nygård.


Slik jeg ser det er dette fortsatt et godt nok lag til å skape farligheter for FFK.

Per Morten i mål er jo bankers.

Tre av fire i forsvarsrekka har spilt i hele år. Det er vel bare Pozniak som ikke er noe førstevalg, og i tillegg er han vel best på høyreback. FKH mangler Joakim Våge Nilsen på venstreback, og Tor Arne Andreassen har vikariert der med stort hell. Nå er han flyttet opp på midten på Daniel Bambergs plass.

Midtbanen har både fart, trøkk og kreativitet. Sørensen er en farlig kontringsspiller pga stor fart. Bangura er den kreative. Anyora vet jeg ikke så mye om. Andreassen har et godt venstreben, er tøff i stilen, og jobber hardt gjennom 90 minutter.

Thomas Sørum ønsket jeg til FFK for et par-tre år siden, men nå gjør han stor suksess i FKH. Han er kanskje Tippeligaens beste avslutter. En litt undervurdert spiss. Alexander Søderlund er en kraftpakke med kanskje Tippeligaen hardeste skudd. Et helt sykt venstreben.

Benken skremmer vel ingen. De savner Tronseth, Steinsland, Våge Nilsen, Djurdjic, Bamberg og Mæland. Muligens én eller to til også.


Vi skal rett og slett slå dette laget på hjemmebane, men enkelt blir det absolutt ikke.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340