Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 16 jun 11, 22:03

Årsverste defensivt. Grusomt å se på Horn, Piiroja og Martinsen, samtlige spilte til 1 på børsen i 2omgang...Vi trenger en klassestopper...Ophaug forsvinner garantert etter sesongen, og Raio er iferd med å spille seg ut av FFK. Horn er en cowboy og på ingen måte den "Gerrbrand" vi trenger. Uenig i de som beskriver han som årets spiller i FFK. Det er Tarik, Gamboa eller Thomassen. Vi har ikke komplementære ferdigheter på stopperplass, noe som gjør at det blir direkte "cowboy" defensivt.

Noe positivt er det dog. Hussain er et gigatalent! Flott innsats, internasjonal ballfølelse og pasningskvalitet. Et klart førstevalg på sentral midtbane i dagens FFK.Men med kun avdankede Ramberg og uprøvde Elvestad i bakhånd håper jeg fremdeles på en "Folkets spiller" av ypperste kvalitet på sentral midtbane. Jabbie er jo også suspendert annenhver kamp slik han slenger labbene sine rundt....

Når det gjelder Adecco signeringene Ruud Tveter og Hansen så holder de ikke TL nivå - ennå. Jeg tror begge to vil ha godt av 1 sesong i TL før de får vist sitt virkelige jeg. Jabbie, Hussain og Rafn vil heller ikke bli dårligere.

Nå er tabellsituasjonen slik at jeg ønsker 3 poeng mot primært for å unngå snakk om nedrykksstrid. Viking og Sondal vant idag, RBK og Enga vil garantert klatre mange plasser. Odd som ligger 4p bak vil være en nøkkelkamp.

 

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)
Fredrikstad tar sølv og opprykk! (2010)
Fredrikstad tar Gull! (2011)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340