Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 15 jun 11, 20:50

Et alternativ kan være å sette Thomassen opp på midtbanen. Ramberg har ikke fungert tilfredsstillende i de foregående bortekampene, og Thomassens aggressivitet og løpskraft ved siden av Hussains nærteknikk, balltempo og overblikk, kan være en spennende kombinasjon verdt å prøve ut. Vidar Martinsen kan vikariere som back, og vil sannsynligvis løse de defensive arbeidsoppgavene vel så godt som Thomassen. Offensivt blir vi nok litt svekket på venstresiden, men vi må tenke på laget som helhet. Da mener jeg kanskje det kan være smart å flytte Thomassen inn sentralt på midten i denne kampen.

Aune kommenerte som kjent etter kampslutt at Hussain pr i dag ikke har vært i fysisk god nok form til å starte Tippeliga-kamper, men at dette nærmer seg. Mellom linjene skulle det muligens bety at Hussain neppe befinner seg i førsteelleveren allerede mot Start, men Jabbies skadefravær gjør det likevel ikke helt utenkelig. Mer tvilsomt er det kanskje at Ramberg settes ut av laget. Jeg er også litt usikker på hvor godt Ramberg og Hussain står til hverandre som sentralt par. Thomassen/Hussain fremstår som mer komplementære, og et mer dynamisk/temposterkt par.

På høyrekant er Amin Askar et opplagt valg. Håper virkelig han fortsetter trenden vi så litt av mot 08, dvs. å utfrodre motstanderens sideback på fart, komme mot linja og slå hardt inn foran mål. Vil se mye mer av det.

På venstrekant bør Simen Rafn få tillit. Mads Hansen har ikke grepet sine sjanser, og er foreløpig best å ha i bakhånd som reserve (spørsmålet er om ikke Rafn også er noe av det samme).

Tarik og Ruud Tveter er selvskrevne fremme.

Så da blir laget slik:

Staw

Gamboa - Piiroja - Horn - Martinsen

Askar - Hussain - Thomassen - Rafn

Tarik - Ruud Tveter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340