Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 14 jun 11, 08:57
Opprinnelig postet av Welhaven
Opprinnelig postet av foyn
1. FFK vinner sjansestatistikken klart og er nærmest seier, men Edvartsen er FFK's viktigste mann de første 45 minutter. Sist gang jeg sjekket var det tillatt å ha en god keeper, mens klippinger bakfra som siste mann gir vanligvis straffe og rødt kort
Jepp - Wiig var ikke laget av tannpirker-materiale og var helt klart urettferdig behandlet.............. helt enig....................... Vil vel påstå at dere fikk greit utbytte av Edvardsen sine dømminger med tre gule på 25 (?) min. Klippinger bakfra som siste mann gir rødt kort og straffe ja, men jævlig trist om dette skulle vært gjeldene for Bambi på isen og det å snuble i sine egne bein også.
Piroja har en nedparking bakfra etter et minutt. Jabbie lager det klareste gule kortet i årets tippeliga. Thommassen sitt er grei etter boka, men den kunne gått. Askar slipper unna et gult etter to episoder på 5 minutter, og Tarik stempler berge i kneet uten påtale. Breives gule kort er latterlig og wiig (om du liker det eller ikke) skulle hatt en straffe og rødt, så her er du totalt på jordet.. Hvor satt du for å ha slik god utsikt ?

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340