Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 21 mai 11, 12:41
Endret: 21 mai 11, 12:43
Endret av: Supreme NTM

Opprinnelig postet av Kai Roger
Jeg vet at det er flere krav som er satt fram,men ett av de,,,sko....den vet jeg ikke helt om jeg støtter. Alle leverandører strekker seg utrolig langt i å gi spillere de beste verktøyet...ja...jeg har lest at selv Umbro(som før i tiden IKKE hadde gode sko i det hele tatt) støper spesialsåler slik at spillerne får sko tillpasset sine føtter. Dette med sko har kun med egne sponsoravtaler å gjøre-tror jeg,på sikt. Har du føtter som trenger spesielle type sko,kan du idag få legeattest,og bruke et annet merke enn klubben har. Disse utstyrsavtalene betyr såååå mye for alle klubbene ,og nedover i bredde fotballen......så jeg skjønner spillerene,men støtter klubbene her.

Det her er jo bare tull! Klubbene vil ha de nøyaktig samme utstyrsavtalene de har idag bortsett fra at man skal kunne velge bort klubbens sko uten legeerklæring. Det vil altså si at INGEN klubber vil tape i noe nærheten av noen millionbeløp. Jeg tviler på at det gjør noe særlig i det hele tatt med beløpet fra utstyrsleverandør.  Det burde vært en selvfølge å kunne velge hva man skal spille i. Og det er en selvfølge i alle de store ligaene, hvorfor skal vi gjøre det vanskeligere her? Tror folk oppriktig at Nike betaler millioner av kroner for at Steinar Pedersen og Jonathan Parr skal reklamere for Nike? Herregud... Jeg tviler på at utstyrsleverandørene ser noe nytte i PR-verdien til noen av TL-spillerne, det her er en av de dårligste ligaene i Europa.

Utsagnet fra NHO om at dette har noe å gjøre med breddefotballen er også langt unna sannheten. Skulle likt å se de ungene som måtte spille i Umbro hele gjengen, de hadde sikkert fortsatt med fotballen. Undecided


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340