Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 20 mai 11, 14:18

Opprinnelig postet av kjell-H

Med andre ord så vil spillere kunne tegne privat sponsor av sko og få sponsor penger rett til seg selv og ikke noe til klubben?Håper jeg tar feil her nå fordi det blir for dumt alt detta! Jeg er for at spillere kan bruke de sko di selv vil bruke men da skal sponsor gå gjennom klubben så de tjener litt også! Som sagt rett meg hvis jeg tar helt feil her?

Dette er vel på mange måter stridens kjerne. NISO fremstiller det "arbeidsreskap" og at det at man kan velge støvler selv er en selvfølge. Klubbene fremstiller det som at spillerne ønsker mer penger/grådige og at pengestrømmen kun vil gå til et fåtall av de meste populære spillerne og klubbene (og i neste omgang - majoriteten av spillerne)

Usikker på hvor sterkt dette står hos spillerne. At man ønsker retten til å bestemme selv vil jeg tro 100 % sier ja til, men hvis spm er om dette er f.eks verdt en lønnsnedgang, så vil jeg tro det er under 10 % som gambler på det..

Mulig klubbene overdriver litt med støvel-effekt, men det er det jo vanskelig å mene så mye om. Regner med at avtalene er forskjellige fra klubb til klubb..

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340