Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Nugattistjerna

A-lagspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 492

Lagt til: 29 apr 11, 04:56

Opprinnelig postet av General Gardener

Syns folk tar vel av når de snakker om at gårsdagen var en skam for fotballen. Vi fikk en kamp med mye spenning, høy temperatur og massevis å diskutere i etterkant. Herlig!

Syns forresten dommeren klarer seg greit. Det hadde vært okei å gi gult kort til Pepe, men det røde kan absolutt forsvares. Høy fart, strakt bein og nesten knehøyde - hadde han truffet Alves kunne det gått riktig ille. Selvfølgelig er det spesielt når det i etterkant viser seg at han ikke var nær den brasilianske backen, som også måtte ut på båre, men det er ingen dommertabbe i mine øyne.

Det er Champions League-finale, rivaliseringen mellom Barcelona og Real Madrid er enorm, pressen har skrudd forventningene opp i taket - så hva forventer folk? Det var jo dømt til å bli høy temperatur.

Syns vel personlig det er mer spennende å diskutere hvordan det er mulig at José Mourinho kan velge å velge den taktikken han gjorde på hjemmebane, hvor trygt han sitter i trenerstolen, Barcelonas possession-fotball og Messis herlige kvaliteter som fotballspiller.

Her har Mourinho vært glimrende på å vri diskusjonen vekk fra dette. Synd at resten av verdens fotballinteresserte følger opp.

 

Vel talt!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340