Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

olav3232

Juniorspiller

Ble medlem: 12 sep 10
Innlegg: 191

Lagt til: 08 apr 11, 15:40

I sesongstarten har det vært flere boikotter og aksjoner for at fotball skal spilles i helgen. Vi er av den oppfatning at synlige aksjoner på stadion er de mest virkningsfulle, og har derfor en oppfordring:

Norsk Supporterallianse og aksjonen Fotball skal spilles i helgen oppfordrer alle sine involverte grupper til følgende:

Hver gang laget deres spiller kamp på mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag - Sitt ned og hold kjeft de første 10 minuttene av kampen. Etter det, syng det dere kan. Husk å ha banneret synlig, og spe gjerne på med tekstbannere i tillegg. 

Kritiske røster sier at de drar på kamp for å støtte laget og ikke for å holde kjeft. Vel, hvordan skal de dra på kamp og støtte laget hvis kampen spilles på en annen kant av landet mens de jobber til kl 17 på en mandag? Dette handler om forholdene til norske supportere i lang tid framover, og det er uhyre viktig at vi tar et ordentlig tak nå. 

Vi oppfordrer ikke supportere til å utebli fra ukekampene. Dette er en signert avtale som ikke kan endres, og ved boikott resulterer det bare i tapte inntekter for klubbene. Det aller viktigste er å være tilstede og påvirke i størst mulig grad at den neste avtalen tar mer hensyn til oss som supportere.

-Fotball skal spilles i helgen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f