Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ramp

Juniorspiller

Ble medlem: 18 sep 07
Innlegg: 161

Lagt til: 07 apr 11, 14:33
Endret: 07 apr 11, 14:39
Endret av: Ramp

Tv-seere? Hvorfor skal vi som går på stadion og ser fotball live ta hensyn til dem?  Mener du virkelig at bare tvkanalene betaler nok, så skal man spre kampene utover?

Serie A har gjennom mange år valgt en slik løsning og her kommer en pekepinn på hva det fører til: http://fotball.aftenposten.no/italia/article196519.ece "Milan-direktør Umberto Gandini er redd den italienske fotballserien blir annenrangs liga.Hans bekymring kommer i etterkant av de italienske lagenes svake innsats i europacupen, som gjør at Tyskland overtar Italias fjerde og siste plass i mesterligaen fra 2012/13. Gandini mener lave tilskuertall er noe av forklaringen. Italiensk fotball har et veldig stort problem. Fansen kvier seg for å gå på kamper og ser dem heller på TV, sier Gandini."

Sponsorer? De profilerer seg på et fotballstadion og vil selvfølgelig bli assosiert med den gode stemningen på stadion. De har alt å tjene på mye folk på tribunene. Og det vanlige publikum som du nevner, er det gitt at alle de er så jævlig glad i mandagen eller ikke bryr seg slik som du prøver å gi inntrykk av? Det er da mange som jobber til kl 16 eller 17, som helst skal hente ungene i barnehagen, få seg litt å spise osv før de går på kamp. Jeg er helt sikker på at mange av de vanlige publikummerne synes det er mye bedre å gå på kamp på Lørdag eller Søndag, hvor man ikke må stresse så veldig, og har mulighet til å ta en pils før kampen med venner på brygga. For ikke å snakke om klubbene, de er helt avhenige av frivillige som stiller opp for å få gjennomført arrangementet. Jeg er ganske sikker på mange av disse frivillige er vanlige folk som jobber på dagtid, flere kamper på ukedagene vil trolig gjøre at det blir vanskeligere å få tak i frivillige.

At du ikke videre bryr deg om de som reiser land og strand rundt på bortekamper får så være, men det er trangsynt da de reiser og støtter laget DITT, og gutta nevner gang på gang hvordan hva slik støtte betyr for dem.

---------------------------

Supras Fredrikstad

-Millions are paid for pair of feet
Football became the Wall Street
Mot den moderne fotballen!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f