Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

General Gardener

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 06 apr 11, 13:33

Vil først og fremst rose Terje Liverød for å ta opp noe viktig, nemlig at norske klubber er for dårlige på kartlegging av spillere. Et godt eksempel på dette er Rosenborg. Jeg så ikke kampen deres mot Brann, men mot Stabæk var det tydelig at de ikke har klart å erstatte spillerne de har mistet.

For meg virker det som om det kom som et sjokk på klubben at Anthony Annan og Vadim Demidov forsvant. Nå overdriver jeg selvfølgelig, men poenget mitt er at Rosenborg har bommet med forsterkningene. De betaler 8,5 millioner for en midtstopper som ikke akkurat har vist seg frem fra en positiv side. For tidlig å konkludere med Larsens nivå, men med en god oversikt over det sør-amerikanske markedet hadde man sikkert funnet en like god spiller til en langt billigere pris.

På midtbanen har Markus Henriksen, en spiller med glimrende offensive kvaliteter, blitt flyttet ned i en mer defensiv rolle. Sammen med Per Ciljan Skjelbred er han milevis unna å fylle skoene til Annan.

Ja, det er bekymringsfullt at norske klubber som regel kun ser etter spillere i Skandinavia. Nei, Celso Borges er ikke et godt eksempel å trekke frem her, Liverød.

At han trekker Borges' nivå i tvil, sier vel litt om fyren. Etter hva jeg har fått med meg er det flere som betviler Liverøds kvaliteter. Han er jo (var, hvertfall) agenten til Guastavino, en spiller som er langt dårligere enn Borges.

Det er helt riktig at Borges har problemer med tempoet, men han har mange andre glimrende kvaliteter. Noen spiller i det øvre europeiske sjiktet kommer han nok ikke til å bli, allikevel hadde han nok ikke hatt problemer med å spille på et godt lag i for eksempel Bundesligaen.

Nei, Liverød, her må du gjøre leksene dine bedre før du uttaler deg. Tanken er god, og jeg er enig i prinsippet, men jeg er uenig med eksemplet som trekkes frem.

---------------------------

http://www.twitter.com/banksy8


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f