Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

sarpen

Juniorspiller
Ble medlem: 20 nov 07
Innlegg: 136

Lagt til: 06 apr 11, 12:31

 

Skal være forsiktig med uttalelser om en spiller jeg ikke kjenner altfor godt, men jeg påstår at Borges er langt unna topp ti i tippeligaen. Er det en kåring han troner på toppen av er det "mest overvurdert". Bygger denne uttalelsen på spillerens prstasjoner i fjorårets adecco, en serie Alsaker åpenbart ikke viet mye oppmerksomhet ifjor.

Kjenner en klam følelse av desperasjon fra Vålerenga. De har opparbeidet en lyst til å by på alt RBK byr på. Det startet med Fredheim Holm som signet for RBK, deretter snappet Enga Kone foran nesa på RBK. RBK bød en grei sum for Borges og Enga måtte seff overgå dette. Skremmende at to klubber som skal være lokomotivene i norsk fotball, åpenbart har en innkjøpspolitikk som i beste fall holder adecconivå!

At FFK ikke aksepterte et bud på 7 mill. bevitner at klubben har god økonomi, eller ihvertfall god oversikt. Det bør gjøre alle dere som er glad i klubben rolig til sinns, da temaet "økonomisk uføre", ikke lenger er et tema.

Må si at en spiller som Tarik, ville jeg personlig betalt 10 ganger prisen for, kontra Borges. Rett og slett fordi han definitivt er blandt tippeligaens topp 5! Snakk om juvel.

Til alle dere som nå vil hamre løs på min analyse, det var jeg som tippet Brann som alt annet enn en nedrykkskandidat i år!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f