Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 05 apr 11, 10:32

Opprinnelig postet av Plankekæll

Selvsagt skal Gerrard straffet hvis han viser fingeren til dommeren. Selvsagt skal spillere som grisetakler (Karl Henry, Cattermole, de Jong, Johnny Evans mfl.) ha både kort og karantener. Albuer skal også straffes mye hardere.

Men ufyselig språkbruk skal også straffes mye hardere. At dommerne er noen feige jævler kan godt hende, men da er det bra at forbundet kan slå ned på det. De har (etter sigende) fokus på dette området i England. De SKAL slå hardt ned på stygg ordbruk. Men noen ganger lurer jeg på hvor seriøst dette faktisk er....

Flere managere er tette i kjeften etter kamper, og selvsagt skal de straffes med karantene. Men den overhøvlingen Ferguson kommer med etter hver bidige kamp dommeren gjør en feil skal ikke tolereres. Man bruker faktisk de dommerne som er best i landet, tro det eller ei. De gjør så godt de kan. Det er ikke akseptabelt at feks Ferguson skal stå og drite dem ut og overhøvle dem i media med skitten språkbruk uten at det reageres. Jeg er faktisk enig med deg at det ikke er noen konsekvens i forbundet, akkurat som det er i NFF her hjemme. Hva ville skjedd om dommerne skulle stå og prate dritt om feks Ferguson, Wenger eller Mancini etter kampen? Det skulle tatt seg ut. Da kan man heller ikke akseptere drittslenging andre veien.

Rooney har balansert lenge nok på grensen, og nå var det på tide å slå ned på det. Problemet som du sier er at det er flere andre som også burde fått seg en smekk på fingeren mye oftere.

Men da får vel for h**vete det inkompetente forbundet være litt konsekvente. Når de godtar at en spiller flekker "V" til dommeren uten å straffe ham, kan de ikke straffe en annen for å banne til ingen.

Og hvor ufyselig var nå egentlig Rooneys språkbruk? Nok til å kvalifisere til samme straff som en stygg takling som medfører rødt kort og gir motspilleren en måned på sidelinja?

Daniel Nannskog har lirt av seg "fan" og "jävlar" til TV2 i lange baner etter Stabæk-kamper, skulle han fått karantene for dette?

 

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340