Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 12 mar 11, 10:05

Vi kan vel alle være enige om at svakheten ved FFK pr dags dato er den sentrale midtbanen. Laget mangler en sentral defensiv midtbanespiller som kan skjerme forsvaret samtidig som han er såpass allsidig at han også fungerer som en slags dyptliggende "playmaker". Det snakkes om å handle inn en "folkets spiller".

Nå er det ca 1 uke til seriestart, spørsmålet er da; vil vedkommende få nok tid på seg til å kunne gå inn å gjøre en god nok jobb med en gang? Det er nemlig det som trengs at han fungerer fra dag 1, i en så viktig posisjon så holder det ikke at han gjør en "decent" jobb. Da Wehrman kom inn og fikk denne rollen så ble hele laget bedre, da prestasjonene hans dalte så virket det negativt på hele lagets prestasjoner. Det har ble gitt signaler på at den aktuelle spilleren er fra Latin-Amerika da burde det i hvert fall blitt handlet før eller skrinlagt hele prosjektet til neste overgangsvindu for å gi vedkommende tid til å aklimatisere seg.

Jeg mener at denne "folkets spiller" bør handles inn ved neste overgangsvindu. Det snakkes hele tiden om å gi de unge og uerfarne sjansen, javel nå har vi sjansen; gi Martin Elvestad sjansen fram til sommerpausen!! Han har faktisk etter min mening fungert meget bra i denne rollen i de trenningskampene i år, når han har fått sjansen fra start.

---------------------------

alexx


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f