Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 16 aug 04, 10:08
Når rottene forlater skipet er det gjerne et sikkert tegn på at skipet synker. De som blir igjen hjelper hverandre og redder det de kan for deretter å starte fra nytt av.

Sist Vålerenga rykket ned stod klanen igjen og sang en time etter kampslutt. Høili, Solheim og FB forsvant rett etter ferien. Disse vil distansere seg fra FFK fordi FFK for tiden er litt negativt ladet for dem. Eggen presiserer i idag at FFK taper og vinner som et lag, men FB, Solheim og Høili er ikke en del av dette laget lengre, de har meldt seg ut.

Det er både pinlig og trist for oss som fortsatt har troa på FFK, som fortsatt vil følge laget om det så ender med nedrykk, å se hvordan FB gir den ene kritikeren etter den andre spalteplass nå midt i en veldig viktig fase i årets serie der FFK trenger å kunne fokusere på alt annet enn sponsorer, ny stadion og tildeling av skyld for dårlige resultater.

Både Solheim og Høili burde vite mye bedre enn dette og de opptrer veldig uproffesjonelt. FB er aller værst og burde som byens og FFK’s avis opptre mer ansvarlig. FFK trenger mest mulig ro uansett om de ikke har levert til nå, det er fortsatt langt igjen til et definitivt nedrykk. Denne kritikken når Eggen, Harry Hansen, FFK’s støtteapparat, den når spillerne og den når ut. Om FFK beholder plassen i årets TL så er et ikke pga. Høilie eller Solheim, men på tross av dem. Solheim og Høilies kritikk er nemlig ikke oppildnende eller prestasjonsfremmende, den er bare negativ og destruktiv. Den legger seg i bakhodet på alle involverte, hos alle de som kan ta de rette avgjørelsen i tiden fremover. Spillere som får lese i byens avis sentrale personer rundt FFK uttale seg om dem som misslykkede går ikke ut på banen i neste kamp og gjør det bedre. Dette dreier seg om offentlig uthenging.

Kanskje er det mye å kritisere flere for, men slik kritikk må komme etter sesongen og den må være konstruktiv og ikke skitten og ødeleggende. At Høili, Solheim og FB nå uttaler seg som de gjør kommer av de har gitt opp, at de tar sorger og nedrykk på forskudd. Det er ingen, absolutt ingen som vinner noe på den måten. Denne trioen er rottene som forlater det synkende skipet, mens mannskapet står igjen og jobber for å holde det flytende, uansett hvor håpløs situasjonen er.

Jeg gjentar: Om kritikken er aldri så berettiget så er dette feil,feil, feil og feil tidspunkt å komme med den på fordi den ikke birdrar annet enn negativt.

For oss andre dreier dette seg om at FFK må vinne 2 kamper mer enn de 2 nærmeste lagene på tabellen av 9 forsøk. Jeg har troa og når vi er sikre er det ikke hos FB, Høili eller FB jeg vil søke felles feiring, men hos de sanne supporterne blant tribunesliterne og hos FFKsupporter

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340