Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4684

Lagt til: 16 feb 11, 13:37
Endret: 21 feb 11, 10:39
Endret av: Tøfflus

Ungdomsavdelingen har i hvert fall ett veldig bra lag, femtenårslaget som er et av de to-tre beste i landet (jfr Fredriksstad Blads dekning). Har inntrykk av at det er nok av talent i yngre rekker, det virker snarere som problemet er at frafallet er stort fram til A-lagsnivå. 

Utlendinger i Sparta? De har vel stort sett fylt kvoten hvert år, som de fleste norske klubbene. Synes ikke de har noe å slå seg på brystet med i den sammenhengen.

Men inneværende sesong: Det finnes et halmstrå med tanke på å komme til sluttspill. Avstanden opp til Frisk-Asker og Manglerud/Star er på henholdsvis åtte og ni poeng, men Stjernen har igjen hjemmekamp mot Frisk og TO hjemmekamper mot M/S. I tillegg har de en kamp mot RIHK som også kan vinnes. Bortekampen mot Storhamar er en garantert smultring. Så for de som fortsatt holder ut og går i hallen, er det i hvert fall en liten skvett igjen i glasset.

Oppdatert etter 42. serierunde:

Etter at Stjernen røk 2-1 i en jevn kamp på Hamar, mens Frisk-Asker banket Lillehammer, har sluttspilltoget forlatt stasjonen, Stjernen står igjen på perrongen, og kvalik venter. Denne uken avsluttes seriespillet med to hjemmekamper mot Manglerud/Star, på tirsdag og torsdag, samt bortekamp mot Rosenborg IHK på søndag.

I kvaliken venter Tønsberg og Comet, samt enten Frisk-Asker, Manglerud/Star eller Rosenborg (det er ikke helt avgjort hvem som blir nummer ni enda, for øyeblikket er det Manglerud/Star som har den).

---------------------------

“I used to have a saying that when a player is at his peak, he feels as though he can climb Everest in his slippers. ..."

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340