Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 10 feb 11, 11:03
Endret: 10 feb 11, 11:04
Endret av: kanogvetalt

Opprinnelig postet av Asgeir

Hvor mange lag ute i europa trener på kamp-arenaen? Kanskje en og annen trening før viktig match? Jeg tror slett ikke "klubbtilhørighet" er avhengig av at man trener på sin stadion. Kamper, derimot, skal gå på matcharena, helt klart.

Med tilstrekkelig treningsfasiliteter (FFK har allerede en treningsgressbane i tillegg til stadion, og man planlegger en helårs kunstgressbane i tillegg til de to banene vi har med tilhørende garderober osv) vil det etter mitt syn ikke være helt umulig å beholde gress på stadion.

Med bedre fasiliteter på andre baner vil man lette trykket på stadion, og bruke stadion som kamparena. Jeg tror helt sikkert at stadion kan tåle hjemmekamper for A, B og junior-lag, hvis den bare blir brukt til det, som kamparena. Dette er helt vanlig ute i den store verden, sjøl i land hvor klimaet er  betydelig bedre for gressbaner.

Å legge plast på stadion for å kunne trene der er som å brekke opp parketten i stua fordi du ikke har kott...

Dessuten tror jeg det er mulig å få enda bedre gressmatte på stadion, sjøl med mer bruk med litt større ressurser. Innkjøp av et par maskiner vil f.eks gjøre underverker. Dette tror jeg han Tormod kan bekrefte (jeg mener jeg leste noe om akkurat det i hans anleggsårsberetninga).

Vi kunne spille hjemmekamp 25. november ifjor, på gressmatte: Dette beviser at det ER mulig å ha en bra gressmatte i det høye nord.

Enig i at det ikke er noe poeng å trene på kamparenaen om klubben har et treningsanlegg. Det foreligger ikke i Fredrikstad i dag. Treningsbanen på Værste er på lånt tid. Dermed blir treningene, både for A-lag og juniorer, spredt over hele distriktet. Klubben trenger et treningsanlegg der en kan skape klubbtilhørighet, men dette er langt unna pr i dag.

 Med kunstgress på Stadion kan det spilles alt fra tippeligakamper til 7'er fotball for de aller yngste. Da snakker vi om å skape klubbidentitet og tilhørighet.

Som du skriver er det ikke noe problem å ha en bra kamparena med naturgress. Men noe mer enn det får man ikke.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f