Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Knuty

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 05
Innlegg: 2289

Lagt til: 28 jan 11, 17:59
Endret: 28 jan 11, 18:07
Endret av: Knuty

Opprinnelig postet av Patrioten

Det er verdt å få med seg hvis en FFKspiller blir utvist i en treningskamp, så er regelen i Norges Fotballforbund at et rødt kort i treningskamp medfører at spilleren må stå over i første seriekamp og ikke neste treningskamp. Men, det er et men og det er at det må foreligge en rapport i Norges Fotballforbund senest 24 timer etter at kampen er slutt for at regelen om å stå over seriestarten skal gjelde.

Dette skriver http://www.sa.no/sport/article5468506.eceom Øvind Hoås som ble utvist i Sarpsborgs andre treningskamp i går.

Så enkelt er det ikke.

Reglene er som følger:

Opprinnelig postet av NFFs retningslinjer for sanksjoner

3-4 Utvisning i privatkamp

(1) Spiller som blir utvist i en privatkamp på grunn av en overtredelse som etter Forbundsstyrets retningslinjer medfører kun én kamps karantene, slipper å sone.

(2) Dersom spiller blir utvist i en privatkamp på grunn av en overtredelse som etter Forbundsstyrets retningslinjer medfører mer enn én kamps karantene, skal hele karantenen, med unntak av én kamp, sones i de førstkommende obligatoriske kamper for det lag spilleren ble utvist for. Karantenen trer først i kraft når forholdet har kommet til klubbens kunnskap eller skriftlig underretning har kommet frem til klubben på en slik måte at den ikke har rimelig grunn for ikke å ha gjort seg kjent med underretningen.

(3) Dommer i privatkamp skal innen 24 timer etter at kampen er ferdigspilt, sende rapport om utvisningen til den myndighet som administrerer serien som spillerens lag deltar i.

Elvestads relativt "uskyldige" røde kort fører med andre ord neppe til at han må sone i seriestarten (jf bestemmelsens 1. ledd). Hans utvisning kvalifiserer ikke til mer enn én kamps karantene, og derfor kommer ikke andre ledd til anvendelse.

Elvestad slipper altså karantene selv om dommeren sender NFF rapport innen 24 timer (3. ledd).


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f