Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 21 jan 11, 12:04

Opprinnelig postet av bateman

Så det kan ikke tolkes som en beskrivelse av hvor lite ønsket en spiller er? FFK har ikke behov for Ophaug i 2011. At det ikke er så lett i praksis å løse en spiller fra kontrakt tar jeg som en selvfølge at folk forstår. Her inne diskuterer vi hvem vi gjerne skulle ønsket oss inn og ut, ikke alltid realismen i det.

Det er uansett mye bedre for FFK å beholde Ophaug som tredje- eller fjerdevalg som stopper. Vi trenger også litt rutine og bredde i stallen. Ophaug er nok ikke god nok for en førsteellever pr dags dato, men det er fortsatt usikkert hvor god Horn blir. Horn har også en skadehistorikk som ikke er lystig lesning. Vidar Martinsen er og blir ustabil og cowboy.

Hvem vet, kanskje Ophaug spiller seg til en fast plass i år. Ære være han hvis han klarer det. For FFK vil det være et svakhetstegn. For Ophaug vil det være en kjemperevansje. 

Ting hadde sett helt annerledes ut hvis Ophaugs kontrakt gikk ut etter 2010-sesongen og Shabani hadde hatt kontrakt ut 2011. Da hadde Shabani spilt i FFK kommende sesong, mens Ophaug hadde vært ferdig.

Ophaug ble jo hentet på 3 års kontrakt da han ble hentet (galskap), men det kan vi takke inkompetente folk som ikke er i klubben i dag for. Man skriver bare ikke så lange kontrakter med spillere på 31 år. (I 2008). 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340