Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

sarpen

Juniorspiller
Ble medlem: 20 nov 07
Innlegg: 136

Lagt til: 16 jan 11, 16:03

Opprinnelig postet av kjo

Opprinnelig postet av Noik

Opprinnelig postet av Ymer

Opprinnelig postet av sarpen
Signeringen står i stil med lommeboka, heller magre greier. Skulle ønske vi hadde lommeboka deres, da kunne vi hentet spillere fra en helt annen hylle.

Signeringen står i stil med det dere har gjort i Særp hele tiden...Lommeboka vår er ikke noe større enn deres, men vi er en klubb som gode fotballspillere vil spille for og ikke en klubb som må ta de spillerne som andre ikke vil ha...

Tulling...

Selvfølgelig har dere et høyere lønnsbudsjett!! Selv med lønninger allerede milevis over vårt henter dere Tarik. Hører dere skryter av at han er lojal og kun valgte FFK av nevnte årsak,men selvfølgelig har han fått en dugelig årslønn som Sarp ikke hadde vært i nærheten av å kunne matche. Greit at FFK som klubb ikke har noen større lommebok,men det betyr lite i denne sammenhengen når det er faktorer utenfra som stadig spytter penger inn i klubben. Argumentet med at dere er så forbanna attraktive for en fotballspiller, og henter spillere ut fra dette argumentet, er så naivt og dumt at du trolig ser det selv om du tenker nøye etter.

Uten penger hadde dere dere måttet hentet spillere akkurat på samme høyde som oss. Og det eksluderer glatt "Tarik`er" og "nye Gamboaer".. Btw så tror jeg Sarp har handla fornuftig, vi er NØDT til å få mye ut av lite..

Mye sant i det du skriver. Men husk at vi kan ikke hamle opp med alt det atraktive dere i Sjassbårr kan tilby, derfor MÅ vi legge mer penger på bordet, mye penger. For hva er vel Hvaler- og Onsøylandet mot et realt beach-party i Pæddekummen? Eller Gamlebyen mot spurvemating i Kølås? En spassertur i Pellygata mot Bryggepromenaden? Dessuten:Kortere vei til Svinesund,  døgnåpen politistasjon, DELFINALE i norsk Grand Prix, (sammen med andre metropoler som blant annet Ørland) og ikke minst, panoramautsikt til majestetiske the Sarpefoss Falls!

Herregud mann, hva betyr vel et fullsatt stadion med 12500 på tribunene, yrende folkeliv og hele by'n i rødt og hvitt? Kan det egentlig måle seg mot den gode, gamledagse forballfeelingen med tretribuner, pølse i lompe og hornmusikk i pausen? Tror dere må ha litt forståelse at folk må lokkes til Fredrikstad med kjempebeløp, om det i det hele tatt skal være mulig å stable et lag på beina her nede. Og heldigvis har vi et betalingsdyktig publikum her nede, takket være ringvirkninger fra det dynamiske næringslivet 17 km lenger oppe, slik at vi klarer å holde hodet over vannet.

 

 

Her har du seff helt rett. Kråkerøy må fremstå så attraktivt at det er merkelig at ikke flere spillere står i kø for å spille for denne unike byen. Ser at du nevner nabokommunen Hvaler også. Helt enig, dette er en perle, særlig på sommeren. Litt rart du ikke nevner Råde også. Nydelig plass med kønn og pottiter så langt man kan se.

PS, hadde Messi fått et glimt av Kråkerøy, hadde han signa livstidskontrakt pronto. Dæven tenk deg 12000 tilskuere og ei møkkete elv som renner forbi. Får gåsehud bare av tanken jeg...... 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f