Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 11 jan 11, 09:07

Mye spennende Skjærhalden skriver over her

Jeg tror mye av skepsisen til Mads Hansen hovedsaklig dreier seg om uvitenhet. Dette er en spiller de færreste hadde lagt merke til før han ble linket til FFK. Når han da også har rundet 26 år, har et kjedelig navn og kommer fra et lite eksotisk sted, så blir folk skeptiske.

Mads Hansen har utvilsomt egenskaper som FFK kan dra nytte av og han har lenge vært ansett som en topp adeccospiller. Det vil alltid være et spørsmål om han tar nivået i Tippeligaen, men når han har fart og teknikk som sine fremst egenskaper, så lover det jo godt. Det er ofte tempoet man sliter med ved overgangen til Tippeligaen

.

Jeg har skrevet dette før, men Hansen er en god toveisspiller med god teknikk som er bra både med og uten ball. Det jeg derimot ikke liker er at han produserer få målpoeng, men jeg havner nok i "uvitenhet"-kategorien selv når det kommer til Hansen, da jeg rett og slett ikke har sett spilleren nok.

Uansett har Hansen egenskaper som komplementerer stallen. Han er en spiller som er god én mot én, og kan endre kampbildet på egenhånd. Det er viktige spillere å ha i et lag.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f