Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Skjærhalden

Bedriftsspiller
Ble medlem: 11 jan 11
Innlegg: 2

Lagt til: 11 jan 11, 08:42

Folk her inne ser ut til å undervurdere Mads Hansen veldig. Ja, han er 26 år, men det finnes nok av eksempler på folk som har slått gjennom senere enn Wayne Rooney. Jeg vil faktisk påstå at Hansen muligens er den beste spilleren som har kontrakt med en 1. divisjonsklubb i 2011.

Se for eksempel dette sammendraget fra Mjøndalen-Tromsdalen: http://www.altomfotball.no/element.do?cmd=match&matchId=379659&tournamentId=2&seasonId=332

1-0: Ekstremt godt bakromsløp, og iskaldt runder han keeper.

2-0: Selve varemerket hans, nemlig raid fra egen banehalvdel i ekstremt høyt tempo. En av få spillere som er like rask med ball som uten. Mange husker sikkert også "årets mål" i 2009, og kanskje denne situasjonen med shorts-holdinga i høst: http://www.nrksport.no/fotball/1_divisjon/1.7324279 Dette gjør han i nesten hver eneste kamp, og den eneste måten å stoppe et sånt raid er å ta et gult kort.

3-0: (Fra 2.25) Igjen kontrer han nærmest alene etter å ha satt opp et flott veggspill. Kanskje er han den beste norske kontringsspilleren etter Huseklepp.

Han er veldig, veldig rask, både på de første meterne (fantastisk til å rykke forbi motspillere) og over lengre avstander (4,65 på 40 meter, helt i toppsjiktet for norske fotballspillere). Og i motsetning til mange andre hurtigtog, har han teknikk og klokskap til å utnytte farta optimalt.

En annen viktig ting er den Ronny Deila nevner i Drammens Tidene: "Han er dessuten et fantastisk fin fyr". Dette bør ikke undervurders, og det er ikke hverdagskost med sånne uttalelser om andre klubbers spillere. Hansen sier jo også at han helst vil til FFK, noe som er veldig positivt!

Og skjønner folk egentlig hva Jonsson legger i denne uttalelsen: "Mads Hansen har absolutt egenskaper som ville komplementere oss perfekt"? Hansen er nemlig høyrebeint, og går ofte inn i banen fra sin posisjon på venstre midtbane. Dette er alfa omega for å få utnyttet Joachim Thomassen optimalt som offensiv venstreback. Hansen har både klokskapen og overblikket til å spille Thommassen god, og ikke minst har han arbeidsmoralen og utholdenheten til å ta returløpene i rommet Thomassen etterlater seg.

Et siste moment er FFKs totale kontringsstyrke. Med Tarik og Hansen på laget vil FFK bli Tippeligaens svar på Tyskland. Jeg tror faktisk at FFK med Hansen på laget kan ha kontringsstyrke nok til å ta medalje i serien. Man har allerede et godt lag i andre faser av spillet, men de beste lagene er som regel de som kan angripe hurtig og presist etter å ha vunnet ballen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f