Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 09 jan 11, 18:20

Opprinnelig postet av Patrioten

Opprinnelig postet av Plankekæll

Opprinnelig postet av Patrioten
FFK jakter jakter etablerte spillere som kan skape trygghet for de yngre spillerne. De har ønske om å hente en sentralmidtbanespiller og en venstrebent kantspiller. Den etablerte er nok Mads Hansen, men lurer på hvem den andre kan være Hvem ønsker dere?

Mads Hansen etablert?? Han har vel fått et par innhopp for Godset som 18-åring for snart ti år siden. Ellers har han bare spilt på nest øverste nivå i Norge.

Venstrebent kantspiller = Alexander Ruud Tveter.

Da får vi håpe på Brenne, eller Gashi.

Jeg håper ikke på noen av de, spesielt ikke sistnevnte, selv om jeg ser at man ønsker så. Gashi er for lite rendyrket i spillestilen. Han er verken utpreget defensivt, eller god nok offensivt. Han er for lite involvert i målpoeng. Brenne er derimot en meget målfarlig midtbanemann i tillegg til å være lokal, så det hadde selvsagt vært et artig gjensyn.

Uansett er hovedårsaken til at jeg ikke håper på noen av de at de begge er godt voksne spillere som ville ha vært både meget godt lønnet og uten noen form for videresalgsåpotensial. FFK må nå tenke smart og handle riktig, og da mener jeg helt klart ingen av disse spillerne bør prioriteres.

I tillegg ønsker jeg heller en utpreget defensivt midtbaneanker, gjerne litt terrier, men hovedsaklig en godt ballfordeler som også kan avlaste stopperne ved å fungere som et skjold foran backlinja.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340