Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 02 jan 11, 19:58

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

  

 

 En venn av meg som er Viking-fan har fortalt at nyheten om Jørgen Horns signering med FFK kom svært overaskende på Viking. Jørgen Horn skal visstnok ha gitt visse løfter mot å bli fristilit fra sin kontrakt med Viking, herunder å slutte med fotball for å konsentrere seg om å løse et annet problem han sliter med (jeg skal ikke komme mer inn på det men det framgår en del på det Vikingforumet som det linkes til her i tråden). Få uker senere har Horn tydeligvis glemt alt om dette og signerer med en ny klubb, FFK. Derfor virker det for Viking som om Horn har lagt fram falske premisser for å bli fristilt fra sin kontrakt med dem, og slik kunne gå vederlagsfritt til en ny klubb. Dette er kun hva jeg har hørt, jeg har ikke gjort noe mer for sjekke om det er sant. Mitt personlige mening er at tiden vil vise hva som skjer.

Tydelig at Viking-patrioter vet like lite om klubbens (Vikings) indre liv som det FFK-patrioter vet om FFKs indre liv. Og at noen tror de vet så jævla mye er jo ikke så farlig, bare irriternde når "sannhetene" har lite eller ingen hold i virkeligheten

Foreslår at du ber kilden din sjekke med Viking en gang til. Det han (eller hun) sier nå, og som liksom skal være troverdig p.g.a at "kilden" er Viking-supporter, er bare tull. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340