Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5519

Lagt til: 23 des 10, 12:17
Opprinnelig postet av Knuty

Blir veldig overrasket hvis Tarik havner i FFK.

Rent økonomisk er det opplagte problemer, både i forhold til lønn og eventuell kompensasjon til Herenveen.

Videre sier jo gutten rett ut at han vil gå til en klubb som satser sportslig. FFK driver (heldigvis) en ganske nøktern satsing før neste sesong. Det overrasker vel ingen hvis FFK sliter godt nede på nedre halvdel av tabellen til året. Det er vel ikke akkurat det Tarik ønsker seg mest.Greit nok at han her vil bli en kjæledegge - men det er neppe avgjørende.

Greit nok at for eksempel Molde-prosjektet er usikkert, men det vil overraske meg stort hvis de ikke gjør det vesentlig bedre enn FFK neste sesong.

Avveiningene Tarik må gjøre mellom økonomi, sjanse til fast plass på laget, kvaliteten på medspillere, sjansen til europacupspill mv. vipper nok ikke i FFKs favør, tror jeg. Uansett er dette helt feil tidspunkt for FFK å gjøre investeringer de egentlig ikke har råd til - det tror jeg heldigvis klubben har lært.

Alt dette er fornuftig og korrekt. men det er et viktig element til. Gutten har hatt en tøff tilværelse i Nederland, og det å komme hjem til venner og famile i trygge omgivelser vil nok bety en del. Men han har en agent, hvis jobb er å sondere markedet og få flest/best mulig tilbud til spilleren. Denne jobben er nok ikke ferdig. Når det er gjort er det opp til spilleren selv å ta ett valg.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340