Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 23 des 10, 01:04
Endret: 23 des 10, 01:06
Endret av: Willy René

[quote=foyn][quote=Willy René]

Opprinnelig postet av Plankehue

Opprinnelig postet av Ståle

Ååååååååå, det er så godt å få frisket opp hukommelsen litt, herlig å se at herligheten ikke er noe større oppe i "grå-byen" enn her i den "andre byen".

("Grå-byen" er den byen der det lukter lut, luften er full av legionella og all skjønnhet er totalt fraværende, bortsett fra en vakker foss sånn cirka en uke i året. Forresten, fossens nærliggende omgivelser minner om et fabrikkområde i gamle DDR, ja det er jo det det er!)

Willy, du Willy.. Hvis du fratar en spasertur gjennom kullåsparken etterfulgt av et bedre måltid på festiviteten; en tur gjennom landeparken etterfulgt av et svalestup ut i tunevannet, en spasertur rundt sølvstufoss etterfulgt av f.eks en pushwagner utstilling - en herlig tur gjennom kurlands lysløype i vinterskrud eller en lite dykk i skjebergs skjærgård - enhver form for skjønnhet og estetikk, så må jeg ærlig talt si at jeg tviler på hvor du henter dine referansepunkter fra..

Kjære Foyn, det er ikke noe annet enn litt satire og ironi.

Det er mye bra med Sarp også, som den mat- og vinelsker jeg er så har jeg bestemt meg for å besøke Festiviteten. Sølvstufoss er vakker og jeg har kjøpt kunst fra Solli Brug.

Videre så så jeg faktisk Pushwagner på Gardermoen forrige fredag, original fyr med flott kunst. En fredag som var inngangen på en helg med ca. 20. timers forsinkelse på diverse flyplasser i Tyskland, men vi rakk svigerdatters 30-årsdag i hennes hjemby, og vi fikk til og med med oss julemarkedet i Nurnberg.

He-he, kom litt ut på viddene nå. Når det gjelder gjensidig og humørfylt satire mellom byene så synes jeg det er bra. Slik satire som enkelte på Origo SA driver med, som å kalle Fredrikstad for "kloakkutløp" , Fredrittstad osv er litt mindre snilt enn mine satirer, synes jeg ihvertfall subjektivt selv.

Men, ikke et vondt ord om Sarpsborg, som var en tittel på en gammel GladeBjørn-revy. Det er bare det at jeg synes Fredrikstad er en noe finere by en Sarpsborg, den er litt mindre liten, og har lett mer av små og ubetydelige severdigheter, bortsett fra Gamlebyen da, som er en perle.

Så fortsetter vi vel med litt vennskapelig kniving, og forsøker å holde på et noe akseptabelt nivå. Dine innlegg leser jeg, holder bra nivå synes jeg.

 

God Jul !

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?
Og når avsannes Djevelen ?
Blir det mer MENNESKAPT TEMPERATURØKNING nå så fryser jæ`hjæl!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340