Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 22 des 10, 13:26

Ingen tvil om at vi har fått en meget tøff serieåpning. De tre første kampene er vanskelige å spå, men jeg tipper vi taper borte mot Aafk og Brann. Hjemme tar vi nok tre poeng mot Viking.

Så følger en ekstremt tøff periode med Rosenborg, Stabæk, Lillestrøm, Vålerenga og Molde. Her mener jeg at seks poeng bør være godkjent på disse kampene. Alt over dette er pluss.

Etter dette har vi Haugesund, Godset, Sarpsborg, Start, Odd, Sogndal og Tromsø. Her håper jeg vi har funnet formen, og har lite skader og få på landslagsoppdrag. På disse syv kampene håper jeg vi kan ta opp mot 15 poeng. Det ville vært bra.

Jeg er ikke spesielt optimistisk rent sportslig sett. Dette oppsettet er ikke gunstig for oss. Et pluss er imidlertid at de to siste hjemmekampene skal spilles mot lag vi pleier å være gode mot, samt at dette fort er kamper som kan bli folkefester. De to siste bortekampene er mot lag nær oss, og som vi også kan mobilisere til, som vi gjorde mot Hønefoss i år. Det kan bli en avgjørende faktor dersom vi kjemper mot nedrykk på slutten av sesongen.

---------------------------

http://twitter.com/banksy8


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f