Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 11 des 10, 08:44

Jocke og co virker å ha meget god oversikt på hva vi trenger av forsterkninger. Jeg tror FFK ville overlevd med dagens stall, men jeg klager ikke ;) Unggutten fra Sierra Leone vil kunne bekle en midtbanerolle som vi sårt har savnet - ifølge Jocke. Men når du er 17år, er kaptein på U 23 må det være visse ferdigheter her.

I forhold til integrering ligger ikke alt ansvaret hos klubben som enkelte har hevdet her inne tidligere. Borges kom fort inn i det grunnet god engelskkunnskap, og generell modenhet. Nå synger han til og med på norsk!! At Mørk omtaler ham som den mest spennende spilleren han har jobbet med siden Essien tar jeg med en klype salt. Tross alt han som har hjulpet til med overgangen, og vil naturligvis aldri snakke en spiller ned.

Jørgen Horn vil være en glitrende forsterkning. Vi skriker etter en ny midtstopper. Han er relativt ung, free transfer, norsk, TL erfaring, og andre ferdigheter som stopper enn hva vi ser i klubben per dags dato. Greit, han har hatt problemer (havnet på glattcella 2 ganger), men la han få en ny sjanse hos oss. Hvis vi signerer han, er Vidar da ferdig i klubben?

Piiroja og Ophaug (dessverre) er i klubben neste sesong. Agim må man virkelig gi ny kontrakt. Selv med enorme skadeproblemer til nå har jeg stor tro på ham framover. Virker unødvendig dyrt å ha 5 stoppere....På høyrebacken føler jeg både Askar og Agim kan vikariere hvis Gamboa er ute. Samt Becken hvis han fortsetter utviklingen.

Ønsker fremdeles en ny spiss og en venstreback. Thomassen skal nok dyrkes der fremover, men allikevel så har vi manko på backer. En ung, lovende venstreback er IKKE lett å få tak i...Type ala Wallace vokser ikke på trær...

På topp ville Tarik vært en drømmesignering, og en signering klubben ville tjent inn pengene på signalisering alene!! For en effekt det hadde gitt, sesongkortsalget vill definitivt tatt seg opp. Mer optimisme generelt i og rundt klubben ville vi også erfart.

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)
Fredrikstad tar sølv og opprykk! (2010)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f