Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TheDude

A-lagspiller

Ble medlem: 03 nov 04
Innlegg: 402

Lagt til: 08 des 10, 09:00
Endret: 08 des 10, 09:09
Endret av: TheDude

Opprinnelig postet av thejester

Opprinnelig postet av TheDude

 

Jeg synes det fokuseres veldig mye på videresalgspotensial av enkelte her. Problemet med spillere med videresalgspotensial er at de er potensiellt dårlige eller bruker en sesong på å ta nivået i tippeligaen.

Videresalgspotensialet betyr ikke at spilleren allerede har nivået, men man kan hente de fra andre markeder enn det Skandinaviske. Vil si at Borges f.eks innfridde, og tok nivået, temmelig fort. Her er et annet eksempel fra bloggen til Tor-Kristian Karlsen:

http://tkkarlsen.tv2blogg.no/article2057548.ece

Den første setningen din skjønner jeg rett og slett ikke hva du mener med? Ser det ut for deg som om jeg ikke skjønner hva videresalgspotensial betyr? Når det gjelder Borges så er det jo klart at han tok det veldig kjapt, men her snakker vi om en som hadde A-landskamper og ble ansett for å være en av verdens mest talentfulle for noen år siden. Fint eksempel i bloggen til TK også, men for hver solskinnshistorie finnes det vel 5 om de som ikke lykkes også tipper jeg? Noen få eksempler på kommende stjerner som ikke slo til som forvenetet i FFK-drakt: Macdonald og Garro, Fofana og kompisen, og Latyr.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340