Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 06 des 10, 20:40

Opprinnelig postet av Holters

Da en juniorspiller lappa til en annen på fest, så måtte han stå skolerett foran hele laget, ledere og alt som var. Gutten ble utestengt fra treninger og kampsituasjon. Budskapet var klart: Slik oppførsel er uakseptabelt som FFK-spiller.

Jepp, og samme straff mener jeg bør gis i dette tilfellet. Det må tydelig og klart gis et signal om at dette er uakseptabel oppførsel. Dersom spillergruppen finner det belastende at vedkommende er anonymisert, bør det også kreves at spilleren står frem.

For meg blir det vanskelig å skulle sammenligne den slag-episoden med denne hendelsen, fordi det rent straffemessig er begått langt mer alvorlige forhold i denne saken.

Allikevel tør jeg minne på at spilleren som slo til en annen på fest, skulle være med i A-troppen for første gang dagen etter. Det var vel en av grunnene til at klubben tok det såpass alvorlig.

Det håper jeg klubben gjør nå også, og at man viser at dette ikke er verdier FFK-spillere skal stå for. Men jeg håper ikke de velger å si opp spilleren.

---------------------------

http://twitter.com/banksy8


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f