Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 06 des 10, 07:37

Opprinnelig postet av GodeGeir

Opprinnelig postet av ffkmats

Opprinnelig postet av DrDRE

Opprinnelig postet av ffkmats
Allikevel er det ikke så viktig å være riktig sted når man har en pasningsrekke på nesten ti feil på rad (var observent på han og telte i en periode).

Kanskje ikke så lurt... Bedre å være obs på det som er bra. Graver man seg ned i feil, og særlig hvis man følger med på en spiller man ikke liker (litt sånn det var mot Hoås) blir det fort at man buer på eget lag. Det blir de ikke bedre av.

 

Hehehe, helt enig! Jeg satt og så kampen med min far som er svært kritisk til Ramberg (han er heller ikke FFK fanatiker), som bevis for å overbevise meg talte han feilpasninger i en periode. Det er viktig å pressisere at han ikke gjorde sånn at jeg sluttet å støtte Ramberg, men han gjorde sånn at jeg ikke blir lei meg om vi får en annen kar inn på den plassen når vi skal sloss med eliten. Det er snakk om å forsterke laget og da er det noen plasser man heller vil se forsterket enn andre. I følge meg er det midtbanen, en midtbane hvor Ramberg har mye offensivt bidrag i dagens sammensetning. Jeg ser altså helst at den offensive driven bør styrkes!

Til det er det å si at FFK analyserer kamper på en profesjonell måte,man teller opp plusser og minuser til minste detalj,Ramberg har helt siden Drillos tid i 2005 vært blandt de aller beste(topp 3)når man har sumert opp etter sesongen. Jeg slutter aldri å forundre meg over at mer eller mindre fotballkyndige tilskuere tror de har  større kunnskap enn et profesjonelt team, I Fredrikstad har Eggen,Drillo Grønnis og Aune.med hjelpetrenere som Ahlsen,Haugen Jocke,Tjernås.Amundsen valgt å gi Ramberg plass på laget i et hundretalls kamper,men hva forstår vel de? Med til historien hører dog at Hansi kunne vært en enda bedre spiller for oss,hvis han ikke hadde blitt sjikanert på det groveste i kamp etter kamp,Og ja,han hører hva som blir sagt,og plages veldig av det,verst er tankene som kommer om hva barn og familie føler,Opphaug har også følt det på kroppen i år,og har blitt satt ut av det,Ja det er fans det! Når det er sagt så setter disse spillerne stor pris  på flertallet av tilskuerne.og engasjementet i byen.

Akkurat dette jeg mener ,og igjen: husk at vi har lokale ung-gutter,som ser/hører åssen Ramberg (som lokal gutt) får tyn under kamper.

 Kan faktisk hende at de ung gutta blir mere nærvøse enn de trenger å bli. Vi skriker etter lovende,lokale spillere....da MÅ vi ihvertfall vise at vi støtter dem,selv om de slår en feil pasning eller 10. Wink


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340