Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

rødforalltid

A-lagspiller
Ble medlem: 10 mar 05
Innlegg: 252

Lagt til: 04 des 10, 13:38

Opprinnelig postet av Patrioten
Opprinnelig postet av rødforalltid
Opprinnelig postet av Patrioten
Denne julen skal jeg sende julekort til Værste og til Svein Johannessen for at de reddet klubben våres. Takk, takk. Deilig å vite at klubben er friskmeldt og at man kan starte Tippeligaen med frisk pust.
Friskmeldt er vel litt å ta i. At situasjonen mulig ser bedre ut er vel ett bedre valg av ord. Skylder tross alt Værste x-antall mill etter denne sesongen, i tillegg er det vel noe mere etter fjorårets redningsaksjon som skal gjøres opp etterhvert. Så friskmeldt er klubben langt derifra.
Jeg trodde at disse ordene gjorde økonomien frisk meldt igjen? Alle sluttavtaler er nå avsluttet og betalt. Og kalkylene tilsier at klubben skal kunne stå på egne ben, og håndtere den løpende utgiftsstrømmen uten at det må tilføres eksterne midler.

 

Kalkyler kan brukes til så mangt. Trenger vel ikke reise lenger enn opp i lia til Stjernehallen for å se at kalkyler ikke holder.

Så jeg sier heller at de kan ta det ene beinet opp av graven, og jobbe ufortrødent videre med å minimere gjelden. Først når gjelden til diverse støttespillere er nedbetalt, kan klubben kalle seg friskmeldt.....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340