Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 03 des 10, 10:14

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Greit med ambisjoner, men de bør stå i forhold til lommeboka. Det gjør ikke det du forespeiler her.

Mest sannsynelig vil Martinsen få ny kontrakt, og vil være en av to som slåss om en fast midtstopperplass ved siden av Piroija. Om det kommer en ny midtstopper, noe som er sannsynlig, så er jeg tvilende til om vedkommende vil være et soleklart førstevalg(ref økonomi).

Rafn vil nok uansett få en rolle som denne sesongen.

Shabani og Elvestad er fortsatt relativt unge. Begge har erfaring fra aldersbestemte landslag, men skader og manglende spilletid har ført til at de har stagnert noe. Er alikevel liten tvil om at de vil kunne utvikle seg til TL nivå, men om de gjør det i løpet av vinteren er usikkert.

Mener du virkelig at Everton ikke vil være god nok for FFK i tippeligaen?

Ønsket ditt om 4-5 nye spillere som skal forsterke en førsteelver er i beste fall helt urealistisk.

Man kan faktisk finne spillere som ikke trenger å koste flesk hvis man leter på de rette stedene. Vi gjorde et kupp med Gamboa, og slike kupp kan vi gjøre igjen. Jeg er såpass naiv at jeg tror det er opptil flere spillere på blokka.

Piiroja er bankers neste år. Ophaug forsvinner forhåpentligvis. Martinsen og Shabani får nok mest sannsynlig nye ettårs-kontrakter, men vi må ha inn en ny spillende stopper som går rett inn på laget. Det har jeg trua på at FFK får til.

Simen Rafn vil helt sikkert få endel spilletid i Tippeligaen også. Som du sier vil han nok få en rolle tilsvarende denne sesongen. På midtbanen tror jeg det kommer inn et par nye spillere, helt sikkert unge lovende spillere som vil slåss om en plass i førsteelleveren. Risholt er jeg usikker på om jeg vil ha med videre, han har ikke prestert i år synes jeg. Ramberg blir med en sesong til. Elvestad får sikkert en ettårs-kontrakt, men jeg har dessverre ikke den helt store trua på han kommende sesong.

Jeg har ikke sagt at Éverton ikke er god nok for Tippeligaen. Jeg mener bare at man garantert finner bedre/mer effektive spisser til en langt lavere totalkostnad hvis man leter. Jeg er igjen såpass naiv at jeg tror man har spillere på blokka. Éverton er en meget bra spiller, men som sagt for dyr etter min smak.

4-5 spillere som går rett inn i en førsteellever er nok kanskje urealistisk, men ikke 3-4. Som sagt, FFK bør og må ha såpass ambisjoner. Men det betyr ikke det samme som å svi av millioner på millioner på halvgamle spillere uten videresalgspotensiale.

Spillere som FFK bør kvitte seg med:
Alex Valencia
Jan Tore Ophaug
Roger Risholt
Andreas Tegström

I tillegg frykter jeg at det blir for dyrt å beholde Thorvaldsson.

Ramberg fortsetter én sesong til. Shabani, Martinsen og Elvestad får kontrakt ut 2011. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f