Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 02 des 10, 10:18

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Opprinnelig postet av Plankebærær

Opprinnelig postet av Danielsen

Føler vi trenger en drivkraft på midten. Risholt og Ramberg er gode pasningsspillere, men de har ikke den "box to box"-drivkraften som de litt yngre sentrale midtbanespillerne har. Å hente tilbake Gashi ville vært en liten drøm, i alle fall om han hadde spilt som han har gjort for Helsingborg i år.

Mener du virkelig det? At Ramberg er en god pasningsspiller? Nå ble jeg satt ut her jeg sitter. Det er vel ingen midtbanespiller, ved siden av Lucas Leiva, som gjør så mye feilpasninger og pasningsvalg.
Jeg er ikke noe fan av Ramberg, men jeg er den første til å si at han har gjort en bra kamp, når han gjør det ;)

Det tviler jeg på. Ramberg er nok bortsett fra Borges den spilleren i troppen som best kan legge korte pasninger, det er jo Rambergs fremste kvalitet. At han har hatt dårlige kamper skal jeg ikke nekte for, men Ramberg er jo helt utrolig undervurdert her i byen. Det er av sine egne man skal ha det heter det. Ramberg slaktes mer enn Myhre ble for landslaget, enda Ramberg er en lokal gutt og tidvis leverer meget gode kamper - som det føles som alltid unnskyldes med at; "Jaja, skjer en av 100 ganger at Ramberg hadde en bra kamp og det var tilfeldigvis i dag". Nei, Ramberg for meg er en helt, og jeg provoserer meg over hylekoret som bruker navnet som ett skjellsord (de samme som skrek skjellsord til egne spillere og Aune denne sesongen...).

Jeg tar meg den frihet og støtter dette.

 Vi skriker etter lokale gutter,og det er 2 ting jeg vil påpeke:

 1. Jeg husker mange skjelte ut en back for noen år siden også,før de samme folka plutselig begynte å elske han-nemlig Pål Andre S. Han var vel heller ikke en høydare før de siste 3-4 sesongene. (mulig jeg tråkker noen på tærne her,men slik oppfattet jeg det) Idag er han en legende-noe som er vel fortjent.

2. Har dere som legger så mye tyn på lokale gutter som eks Ramberg tenkt på følgende: hvilke signal sender dere til våre junior spillere? Hva tror dere de tenker ,når de skal ta steget opp til A-Laget,når de ser hvor mye dritt en lokal gutt som Ramberg får? For meg er Ramberg en LEGENDE,en kjempefin representant for FFK,som er lojal,og gjør sitt beste. Klart han har hatt dårlige kamper,men hvem har ikke det? Spillere får jo mere kjeft som innfødte,enn som ikke innfødte-og det er ikke bra.

Nei...støtt opp om en gutt som Ramberg,han er en kontinutets-bærer,som blir veldig viktig nå,når vi skal prøve å holde oss i TL 2011.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f