Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffkmats

Landslagsspiller
Ble medlem: 05 apr 06
Innlegg: 962

Lagt til: 01 des 10, 23:15

Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78

 

Hvorfor han er så lite populær er jeg usikker på, det faktum at han er lokal synes å telle mot han her i byen. Det at han er så dårlig de kampene det ikke stemmer for han gjør nok også sitt, for det blir så synlig for alle. Men skjønner virkelig ikke hvorfor det er så mange som "elsker" å "disse" Hansi, og de fleste som gjør det taler etter min mening med en lidenskap man sjelden ser like sterk hos de ellers, og kamper han presterer godt virker de å være blinde for. "Supportere" som slenger dritt til egne spillere på kamp eller som elsker å preke piss om dem har jeg ingenting til overs for, man skal selvfølgelig få engasjere seg slik man selv ønsker, men et slikt negativt engasjement har ingen plass i mitt hjertet og jeg mener det ikke burde ha det hos noen supportere som har ekte kjærlighet for klubben sin. Jeg vil også påstå at de samme "drittslengerne" finner man gjerne igjen hos de som forlater stadion tidlig når laget har en dårlig dag, men da sier jeg ikke at alle som forlater stadion er drittslengere altså, bare så det er klart.

 

Greia er at vi skal til tippeligaen og trenger Ramberg på toppnivå hele tiden.  Kampen mot Hønefoss var han på ingen måte briliant, men han var mye på rett sted. Allikevel er det ikke så viktig å være riktig sted når man har en pasningsrekke på nesten ti feil på rad (var observent på han og telte i en periode). Fotballhodet til Ramberg er sikkert bra, i og med at han løper klokt. Men visse ting irriterer meg og det er ting som balltap (mist ballen forran mål også da Hønefoss scora), og ikke minst at ved hvert innkast på egen banehalvdel MÅ han kline ballen villt oppover på første touch!

Jeg digger lokale spillere og er stolt av å ha en som Ramberg på laget, men jeg mener at for eks Thomassen hadde vært et bedre alternativ. Ramberg har tross alt vært idrettsinvalid for ikke lenge siden så at han i det hele tatt har kommet opp på det nivået er ikke annet enn imponerende!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f