Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 01 des 10, 17:37

 

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Det tviler jeg på. Ramberg er nok bortsett fra Borges den spilleren i troppen som best kan legge korte pasninger, det er jo Rambergs fremste kvalitet. At han har hatt dårlige kamper skal jeg ikke nekte for, men Ramberg er jo helt utrolig undervurdert her i byen. Det er av sine egne man skal ha det heter det. Ramberg slaktes mer enn Myhre ble for landslaget, enda Ramberg er en lokal gutt og tidvis leverer meget gode kamper - som det føles som alltid unnskyldes med at; "Jaja, skjer en av 100 ganger at Ramberg hadde en bra kamp og det var tilfeldigvis i dag". Nei, Ramberg for meg er en helt, og jeg provoserer meg over hylekoret som bruker navnet som ett skjellsord (de samme som skrek skjellsord til egne spillere og Aune denne sesongen...).

Her er jeg 100% enig med deg. Ramberg er veldig undervurdert. Han spiller sjeldent knistrende, som regel er han på det jevne og gjør alltid en viktig jobb uten ball, men når han først har en dårlig dag så er han ofte helt forferdelig dårlig. Har Ramberg en dårlig dag så burde han byttes ut relativt tidlig, for har tilgode å se han snu underveis i kamper, begynner han dårlig så fortsetter det gjerne sånn ut kampen. Han gjør en viktig jobb uten ball, dette får han sjelden kreditt for, for eksempel på 1-0 målet mot Hønefoss. Der leser Hansi spillet og bryter et Hønefoss angrep tidlig, så slår han videre til Torvaldsson som ruller ballen videre ut til Borges som klinker den i mål, alle tre spillerne spiller her en viktig rolle, Borges og Hansi står etter min mening bak målet, men ingen gir Hansi noe kred for det. Rafn er en annen spiller som fikk mye pepper i vårsesong, men han har folk blitt veldig positive til i høst. Jeg vil tørre å påstå at hvis det var Rafn som hadde vunnet ballen på midten slik Hansi gjorde på det målet, så hadde mange gitt han velfortjent skryt for det, den samme skryten fortjener også Hansi syns jeg.

Hvorfor han er så lite populær er jeg usikker på, det faktum at han er lokal synes å telle mot han her i byen. Det at han er så dårlig de kampene det ikke stemmer for han gjør nok også sitt, for det blir så synlig for alle. Men skjønner virkelig ikke hvorfor det er så mange som "elsker" å "disse" Hansi, og de fleste som gjør det taler etter min mening med en lidenskap man sjelden ser like sterk hos de ellers, og kamper han presterer godt virker de å være blinde for. "Supportere" som slenger dritt til egne spillere på kamp eller som elsker å preke piss om dem har jeg ingenting til overs for, man skal selvfølgelig få engasjere seg slik man selv ønsker, men et slikt negativt engasjement har ingen plass i mitt hjertet og jeg mener det ikke burde ha det hos noen supportere som har ekte kjærlighet for klubben sin. Jeg vil også påstå at de samme "drittslengerne" finner man gjerne igjen hos de som forlater stadion tidlig når laget har en dårlig dag, men da sier jeg ikke at alle som forlater stadion er drittslengere altså, bare så det er klart.

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f