Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankebærær

Juniorspiller

Ble medlem: 06 aug 07
Innlegg: 95

Lagt til: 01 des 10, 12:49

Opprinnelig postet av Danielsen

Føler vi trenger en drivkraft på midten. Risholt og Ramberg er gode pasningsspillere, men de har ikke den "box to box"-drivkraften som de litt yngre sentrale midtbanespillerne har. Å hente tilbake Gashi ville vært en liten drøm, i alle fall om han hadde spilt som han har gjort for Helsingborg i år.

Mener du virkelig det? At Ramberg er en god pasningsspiller? Nå ble jeg satt ut her jeg sitter. Det er vel ingen midtbanespiller, ved siden av Lucas Leiva, som gjør så mye feilpasninger og pasningsvalg.
Jeg er ikke noe fan av Ramberg, men jeg er den første til å si at han har gjort en bra kamp, når han gjør det ;)

Ellers mener jeg at Risholt har skuffet. Han kom til Fredrisktad og skulle være den midtbanespilleren han var når han dro. Det har han ikke klart, mener nå jeg. Det han skal ha for er at han bidrar med engasjement inn i laget, og DET er jo veldig viktig!

Håper i grunn at begge to blir, fordi de er FFK spillere, og vi trenger lokale gutter. Nå er ikke Roger lokal, men han har allikavel en kjærlighet til klubben og laget.

Når det gjelder Gashi, så mener jeg at hans tid i Fredrikstad er forbi. Han dro fra oss uten å imponere for mye, og da syns jeg ikke han bør komme tilbake. Den første sesongen hans var glimrende, men så dalte det, dessverre.

Husk da dere, hvilken midtbane vi hadde i sølvsesongen. Kvisvik på venstre, Gashi og Wehrman sentralt, og en spiller jeg likte veldig godt på høyre kant, Kouadio!

Håper egentlig at det ikke blir noen kjøpsfest fra Fredrikstad nå. Kjøp riktige spillere. Ikke betal i dyre dommer for en spiller som er på vei ned. Bruk hodene deres til å kunne finne spillere som er villig til å blø for drakta,  og som det kan bli bygd lag rundt.

Har mye mer å si, men sitter på skolen, så kan ikke ta for mye :p

---------------------------

FFK & Pool


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f