Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

sarpen

Juniorspiller
Ble medlem: 20 nov 07
Innlegg: 136

Lagt til: 01 des 10, 12:31

Opprinnelig postet av Tøfflus

Opprinnelig postet av sarpen

Vi har pr idag ingenting å tape, fordi vi hverken har pantsatt gård eller grunn. Vi har heller ikke spillere fra Costa Rica eller Estland som vil forlate oss om vi ikke er i tippeligaen. Vi har ikke en så kostbar stadion at vi taper penger dersom vi ikke har fullt hus og er i tippeligaen med gode inntekstmuligheter.

MEN, vi har stollthet og ære. Interessen øker voldsomt, inntektene øker voldsomt og etterhvert vil også krav og forventninger øke. Vi har vært Norges i særklasse beste lag tidligere og publikumsrekorden i Norsk fotball ble i mange tiår innehatt av oppgjøret mellom Lyn og Sarpsborg FK. Vi snakker om to gamle storheter her. Kravene til dagens lag er foreløpig små, rett å slett fordi vi er henrykt bare å konstatere at vi igjen er iblandt de beste.

Hmmm, de spillerne fra Costa Rica og Estland gjorde faktisk en utmerket jobb i førstedivisjon framfor å dra sin kos. Og hva angår "så kostbar stadion at vi taper penger dersom vi ikke har fullt hus" bør du lære deg å skille mellom faste og variable utgifter. FFK taper ikke penger på å arrangere kamper med få folk - nedbetalingen av stadion er uavhengig av hvor mange som kommer.

Så begynner moroa. "Vi" ditt og "vi" datt. Ærerik historie og hele greia. "08" i Sarpsborg 08 står ikke for 1908 ...

Vi snakker om byens fotball historie. S08 bringer gamle SFK's historie videre.

Du så vel selv Finn Johansen på tv2 sporten, der har du svaret på hvorfor ikke SFK lengre er satsningsklubben!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f