Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ffkern

Knøttespiller

Ble medlem: 17 mar 10
Innlegg: 68

Lagt til: 29 nov 10, 20:27
Endret: 29 nov 10, 20:29
Endret av: ffkern

Er helt enig med sarpen her. FFK hadde banespill og de store sjansene, og kan dermed skylde seg selv for at de ikke tok vare på de. Sarpsborg på sine side var veldig disiplinerte og nøt godt av det. Som også nevnt her er FFKs juniorer ganske mye bedre treng og generelt bedre enkeltspillere. Hvis man ser på kroppsbygningen og slikt legger man merke til at FFK sine spillere er vesentlig større. Dette har nok noe med treningene å gjøre. Det virker som FFKs spillere ligger mer igjen i styrkerommet en det S08 gjør. Må også benytte annledningen til å skryte av 08s målmaskin Henrik Nilsen. Fantastisk avslutningsegnskaper han besitter. Bør nok bli noe fysisk større for å bli en spiller å regne med. Men han er godt på gang!

Vi har mange spennende juniorer. Vil spesielt trekke fram Simen Standerholen som bare vokser og vokser for hver kamp han spiller. Styrken begynner sakte men sikkert å komme på plass også, så denne gutten kan vi regne med. Han er også beinhard i hue, og SKAL på død og liv bli fotballproff.

Vil også trekke fram Robin Diallo som dessverre er siste års junior i år. Dette er en gutt jeg håper FFK signerer for spill for FFK2 og utvikler seg videre til en a-lagspiller. Robin er ekstremt spennende og har ferdigheter som fart, fysikk og taktisk klokskap. Om man titter på målet mot Stabæk så lurer han seg inn mellom stopperne til Stabæk uten at de får med seg noe. Robin skal riktig nok takke Vetle Nilsen for en strøken pasning. Vi så det samme mot S08 på lørdag også da han snek seg inn og pasningen kom, men dessverre tok han den med seg på brystet i stede for å heade mot mål.

En spiller som snart må ta steget er Sanpreet Singh Det ble vel sagt da han kom til FFK at han nesten kunne gå rett inn på A-laget. Han virker klar til å ta det steget Jonas Becken tok i år. Kan også slenge på Ole Strømsborg her som en solid stopper, men om A-laget er innen rekkevidde blir ikke lett med Becken og Singh foran seg.

Blir spenende å se hva som skjer med jrlaget kommende sesong. Det er allerede forsvunnet et par spillere, og det ryktes at stallen skal krympes ned litt til. Under prøvespillet ble det ikke oppdaget så mange kommende jrspillere for FFK, men en får trorlig kontrakt. Vi i FFKs WebTeam (hovedsaklig jeg og Jan Rafn) skal fortsette å gi dere et godt jrprodukt på www.fredrikstadfk,no til neste år også, om ikke til og med et bedre ett.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340