Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 28 nov 10, 12:47

Dette er et innlegg som det er vanskelig å skrive, men vil prøve likevel.

Jeg må innrømme at min tilliten til Aune som trener har vært litt opp og ned dette året. Uten å ha noen bein på inniden i miljøet tror jeg at han har klart å skape en spillergruppe med et godt miljø som er villige til å jobbe for klubben. Med det pese som til tider har vært fra supporterne både mot spillere og trenere er det en brakt å stå sesongen ut og få laget til å reise seg når det gjaldt som mest.

For meg så virker det også som om TFA mangler noe kompetanse - og evnen til å være taktikker. Eller kanskje det er evnen til å formidle disse taktiske disposisjonene som ikke har kommet til sin rett.

Jeg opplever det positivt at han trakk Amundsen med i trenerteamet - hvor han tydelig gir uttrykk for at han ønsker inn en person som kan komplettere og dekke opp for de sidene hos TFA som trengs å styrkes. Dette krever selvinnsikt.

Vi kan helt klart finne trenere som er bedre enn Aune, men spørsmålet er om vi er tjent med det.

Å gi TFA sparken nå vil het klart skape uro både innternt i spillergruppa, administrasjon og blant supporterne.
Vi skal finne en ny trener som først skal skape tillit i spillergruppa  - innføre sitt spillemønster i løpet av et par måneder.
Uro og usikkerhet i forhold til kontraktsforhandlinger med et par av spillerne vi ønsker for all del å beholde er vel heller ingen innertier. Celso Borges sa vel noe om fjorårets situasjon. Tror ikke en tilsvarende situasjonen er det som bikker vår vei ved kontraktsforhandlinger.

Om å spille hverandre gode.
Har hatt noen kurs i lederutvikling og gruppedynamikk og har ofte tatt utgangspunkt i fotballens system på å spille hverandre gode.
Kjøp og kast er enkelt - er mye mer imponert over de som bygger over tid.
TFA har utvilsomt en del gode forutsetninger for å fungere som trener i FFK og så er det helt sikkert noen sider som burde vært forsterket - hvordan kan vi få gitt TFA den kompetansen og tryggheten til å bruke den.
Hvordan kan vi bruke de andre i trenerteamet/støtteapparatet for å få en bredest og sterkest mulig trenersituasjon.

Vi avsluttet høsten med "Bring back the smile" - tror vi skal holde på det slagordet og istedenfor å skape mer uro og usikkerhet heller være med på å "spille hverandre gode". Det gjelder trenerteam, støtteapparat, administrasjon  og spillere.

Med det trenerapparatet vi har nå og med et par forsterkninger på laget tror jeg at vi har mulighet til å holde oss i tippeligaen. Derfra får vi bygge stein for stein - til vi er på toppen.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340