Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

espeng

Knøttespiller

Ble medlem: 10 nov 04
Innlegg: 47

Lagt til: 27 nov 10, 17:26

Syns det personlig bare er tull å snakke om andre trenere på det nåværende tidspunkt. For å forsøke å se balansert på det vil jeg ramse opp mine grunner:

  1. FFK har hatt en god sesong resultatmessig og har tross alt rykket opp. Adeccoligaen har vært alt annet enn lett fordi de fleste lagene har sett på kampene sine mot FFK som årets kamper. Lag som f.eks. Sogndal og Sarpsborg har vært i Adecco en stund og jeg tør påstå at motstanderne ikke ser disse oppgjørene som like spesielle som de mot FFK.
  2. TFA har vist ydmykhet og refleksjon gjennom hele sesongen. Som noen andre har nevnt her er det vel ikke mange trenere som ville tatt inn en assistenttrener som risikerte å "overskygge" hovedtreneren. Syns også han har fremstått reflektert og diplomatisk i intervjuer.
  3. TFA tør satse på unge spillere, noe som utviklingen til Simen Rafn i årets sesong er et bevis på. Dette reflekteres også i FFK´s innkjøpspolitikk hvor man skal kjøpe og utvikle unge talenter. Her er det ekstremt viktig med en trener som tør å satse på ungdommen, og det gjør TFA.
  4. TFA er noe så sjeldent som en trener som brenner for klubben han jobber i. Han har funnet seg i mye "skittkasting" i sin tid og har garantert allerede ofret mye for FFK. På tide at dette belønnes!
  5. Harmonien i spillergruppa har denne sesongen vært bedre enn på lenge og dette kunne man lett se forskjell på i øynene til Hønefoss-spillerne og FFK-spillerne. Minnet mistenkelig mye om to lag i fjor høst en kald kveld på Fredrikstad Stadion....
Jeg har trua på Tom Freddy Aune og støtter ham 100%!!! Det siste dette laget trenger nå er et trenerbytte. Se på trenere som fikk tillit over tid som f.eks. Mons Ivar Mjelde, Kjetil Rekdal i VIF og Martin Andresen og hva disse har fått til.

---------------------------

I must confess, I was born at a very early age.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340