Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 26 nov 10, 20:59

Opprinnelig postet av alexx

Ønskelista di Holters kunne like gjerne vært skrevet av meg! Det FFK trenger mest av alt foran comebacket i Tippeligaen er etter min mening; et defensivt anker på midtbanen ala Wehrman på sitt beste, det var ren nyttelse å se Wehrman fullstendig diktere spillet på midten i 2008.

Jeg ønsker meg som spiss Bangura fra AIK i Sverige, husker jeg så han i kvaliken mot RBK i høst, et fantastisk talent, som har alt og som etter min mening overgår Tarik. Skjøner at alle roper etter Tarik, men spørsmålet er;har han utviklet seg noe særlig etter all benkesittingen i Nederland? Hvordan står det til med selvtilliten? Når Tari spilte for FFK var etter min mening hans store svakhet; stabilitet, eller mangel på det.

Det kan man se gjennom fingrene med så lenge gutten er 18-19 år, men ikke når du har fylt 23. Vi er også nødt til å ha en god midtstopper ved siden av Raio, Opphaug holdt ikke mål i Addecoen, og kan seriøst ikke vurderes som noen alternativ kommende sessong. Backene til FFK er jeg meget spent på, det offensive potensiale er enormt, men særlig Gamboa har en jobb å gjøre når det kommer til å forbedre den defensive biten.

 

Regner med du fikk med deg hva Tarik utrettet i LSK i våres. Klart han holder mål i norsk TL. Ingen tvil etter min mening:)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f