Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 26 nov 10, 17:39

Opprinnelig postet av tomroar
tror du treffer spikeren på hodet. Det vi har sett i de siste kampene er vel nøyaktig det som skjedde i den perioden rett etter Amundsen kom til klubben. Da ble vingene mye mer brukt og vi kom til mange flere sjanser. Vi så da som i den perioden et spillemønster som fungerer, isteden for baller opp mot midtspissene, både direkte fra forsvarspillerene og midtbanen.

Hva skjedde etter perioden Amundsen kom til klubben da? Eller hva skjedde frem til kvaliken?

Fikk Tom Freddy lov til å "leke" trener da eller? 

Æres den som æres bør er det noe som heter. Tom Freddy Aune skal ha mye av æren for dette opprykket, akkurat som Trond Amundsen skal ha sin del av æren. De er faktisk et trenerteam, tro det eller ei.

Det som er morsomt er at når ting går dårlig får Tom Freddy Aune all skyld. Når det derimot går bra med FFK får Trond Amundsen all æren. Det er jeg ganske lei.

La oss nå håpe at Amundsen/Aune fortsetter å samarbeide bra, og bygger videre på de siste 4-5 kampene. Da er det etter min mening ikke noe vits i å bytte trener. La oss heller fortsette med de vi har. Kontinuitet er viktig. Hvem som har ansvar for det defensive, keeperne, angrepsspill osv er ikke så viktig. Det viktige er at alle trenerne/spillerne finner rollene sine og at FFK som klubb/lag utvikler seg.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340