Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 26 nov 10, 17:14

Det er nok ofte slik at det er enten eller i denne bransjen. Hadde vi feilet i kvaliken ville "alle" krevd Aune sin avgang. Jeg er en av flere her inne som har vært sterkt kritiske til Aune i år. Laget har i store deler av sesongen fremstått uten offensiv slagplan, hvor det eneste innøvde virket å være håpløse langballer fra Raio. Vi har skapt sjanser og mål ofte grunnet enkeltmannsprestasjoner (hvor hadde vi vært uten Celso....), og sjeldent pga flott lagspill (slik som i de siste kampene). Jeg mener faktisk at nivået i Adecco ikke er så bra som endel skal ha det til, og at vi til slutt klarer 3 plassen fordi nivået er så svakt blant de andre lagene. Lov til å stikke fingern i jorda selv om alle, inkludert undertegnede, er i ekstase over comebacket til eliten. 

Når det er sagt, de to kampene mot Hønefoss var fantastisk gjennomført og viser et potensial på både trener- og spillersiden vi ikke har sett ofte i 2010. Jeg er i tvil om Aune er rett mann, men egentlig kan vi legge ballen død, hvilken klubb sparker en trener som har fått de opp en divisjon? Det er så mye entusiasme og positivitet i Fredrikstad om dagen så stabilitet på trener-, spiller-, og ledersiden er kanskje akkurat hva vi trenger nå for å få utviklet klubben videre. Samt er økonomien anstrengt, og det vil koste noen ekstra kronasjer å sparke Aune, samt finne en erstatter (som også mest sannsynlig krever høyere lønn enn hva Aune har).

Til slutt vil jeg hylle Aune for den fantastiske gesten han gjorde i sommer. Han etterspurte selv en trener til inn i apparatet, og når valget falt på Amundsen gikk Aune frivillig ned i lønn for å frigjøre midler! Det står det stor RESPEKT av!

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)
Fredrikstad tar sølv og opprykk! (2010)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340