Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Røvern

A-lagspiller
Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 374

Lagt til: 26 nov 10, 16:16

All ære til Tom Freddy Aune! Måten han har klart å takle det enorme presset han har hatt på seg fra byen vår, måten han har fått en skakkjørt gjeng etter nedrykket i fjor til å reise seg på denne måten, måten han har klargjort laget foran kvaliken til å kjøre til de grader over et tippeligalag synes jeg fortjener en hyllest!

 

Får for guds skyld ikke klubben engang tenker på å kvitte seg med denne mannen. Han er ikke verdens beste trener, men han kan bli meget god med litt tid på seg. Ikke minst er han lokal, han er "billig" i forhold til andre løsninger de siste årene og han bør nå få sjans til å videreutvikle det han har startet på. Kontiunitet vil bli viktig framover, og hvis klubben nå kaster seg på bølgen med dyre spillere, høy lønn og nye trenere igjen så har man ikke lært en dritt av de foregående år!

 

Sportslige mål skal og bør alltid være der, men det som er viktigst framover er å få en god og stabil økonomi på beina og da er budsjetter i nærheten av det vi hadde for 2-3 år siden den sikreste vei til ruin! Det finnes faktisk klubber i Norge som klarer å drive med overskudd og i tillegg ha sportslig suksess. Jeg håper at FFK blir en av dem neste år!

---------------------------

FFK
-norgesmester 2006!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340