Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gonzales

Juniorspiller

Ble medlem: 20 sep 09
Innlegg: 197

Lagt til: 26 nov 10, 15:29
Endret: 26 nov 10, 15:29
Endret av: Gonzales

Om vi kaller det 4-4-2, 4-2-3-1, eller 4-4-1-1 er ikke så farlig. Det offensive spillet er / kommer uansett til å bli bygget rundt Celso Borges som offensiv midtbane/hengende spiss.

Gashi burde være et alternativ på midtbanen, leste at han ønsker seg hjem til Norge. I tillegg må snart  Martin Elvestad få sjansen som anker på midten, burde få ny kontrakt. Tror han er vel så god som Risholt, pluss at han sannsynligvis kommer til å ha en bratt læringskurve og god utvikling når han får mer spilletid. Tror ikke Elvestad og Gashi hadde vært så dumt sentralt. På venstrekant kunne vi kanskje prøvd å hente Alexander Ruud Tveter fra Follo?

Ny kontrakt med Borges er selvfølgelig prioritert foran alt annet. Klarer vi i  tillegg å hente Tarik for en billig penge har vi en angrepsduo som holder høyt Tippeliganivå.

I midtforsvaret hadde det, som noen har nevnt, passet bra med en rask teknisk stopper ved siden av Raio. Shabani er god med ballen i beina, har en god pasningsfot, men er desverre ikke rask. Tror likevel han er en type med mye fotballklokskap, slik at han ikke så lett blir avslørt på fart. Håper Shabani får ny kontrakt, han holder et høyere nivå enn Martinsen. Vidar er litt mye villmann, og den rollen tilhører Raio. Hva med Sanpreet Singh? Kommer han til å ta steget opp neste sesong?

Men husk, det viktigste er å ikke pådra seg utgifter klubben ikke klarer å ta seg av. Vi må være smarte på overgangsmarkedet, vi har ikke råd til å betale noe særlig for eventuelle nye spillere. Tror Kosten og gjengen har full kontroll på dette Smile

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f