Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4691

Lagt til: 22 nov 10, 15:52
Endret: 22 nov 10, 15:57
Endret av: Tøfflus

Opprinnelig postet av mysthical

Ikke meningen å være negativ, men ja FFK ligger høyt, men tror RBK, enga og de klubbene er over oss så lenge de kan love fast plass. Spill i europa er jo gull verdt for å vise seg frem og der har FFK en lang vei igjen å gå før vi er på det nivå.

Men kan de love fast plass? Tarik var riktignok god under utlånet til LSK, men RBK og VIF er langt bedre enn LSK per dags dato, han vil nok få mer konkurranse om plassen der. Men selvsagt, dersom han blir lovet fast plass er nok dessverre valget enkelt. Muligheten for Champions League neste høst er forlokkende på hvem som helst.

Opprinnelig postet av Patrioten

Tarik hadde vel muligheten til å gå til Rosenborg tidligere, men mener at han sa nei til det og i Norge var det bare FFK som gjaldt for han.

Det var i 2007. På det tidspunktet lignet RBK på en falmet storhet. De ble nummer fem den sesongen, bare tre plasser og fem poeng foran FFK. Det fantes ingen god grunn for en 19-åring til å gå dit på det tidspunktet. Når det gjelder det han har sagt om at "kun FFK gjelder i Norge" tenker jeg bare at joda, slik er lett å si, men det er også lett å glemme når man sitter der med et lukrativt tilbud fra et topplag.

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340