Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 19 nov 10, 10:51

Opprinnelig postet av keiko99

Til plankekæll jeg er klar over at det du skriver ang dagfinn, men uansett han måtte ned i lønn.

ja Tarik er ett talent, men forsvarer det at han skal være kjip og si: Jeg må få så så mye kr eller spiller jeg ikke for klubben ?

nei jeg syns ikke at Terje skal steppe  til der. jeg syns heller tarik burde bevise: klubben min har det ikke lett økonomisk og klubben min trenger en som meg... jeg vil dette for klubben min uansett 100 000 i året eller ikke

Dagfinn måtte ned i lønn ja - men hans motivasjon var nok helst å få spille fast. Husk, han spilte kun fem seriekamper for RBK i vårsesongen 2004. Som innbytter.

Når det gjelder Tarik: For det første - Heerenveen skal garantert ha penger for ham. Husk at kontrakten hans ikke går ut etter denne sesongen. Skal FFK være aktuelt er det ingen tvil om at vi først må kunne matche hva Heerenveen forlanger. Jeg vil tro det er lettere for Molde, VIF, RBK og Lillestrøm enn for en klubb som må spørre pent om lov til å kjøpe printerpapir.

For det andre: Skulle Tarik velge å gå til FFK selv om han hadde tilbud fra et av topplagene - som kan friste med både spill i Europa, høyere lønn og større muligheter til å raskt komme seg til utlandet igjen - så vil det være pent gjort av ham, men også dumt dersom han tenker på egen karriere. Vi kan godt ønske oss tilbake til de dager hvor klubbfølelse var standarden og "egen karriere" var forbeholdt de aller beste, men å hogge huet av Tarik fordi han eventuelt ikke skulle vise flere ganger større klubbfølelse enn noen annen norsk fotballspiller de siste tjue årene? Aldri.

Jeg blir svært glad om han havner i FFK, fordi han vil heve laget og fordi han er en lokal gutt. Men jeg vil ikke legge ham for hat med mindre han skriver under for Smurf 08.

 

---------------------------

"I'll decide when you retire ... "

- Sir Alex Ferguson til Paul Scholes


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f